NYA & CHRLY

Who run the world? GIRLS!
Dit vrouwelijke energieke duo is de perfecte combinatie van ervaring en fris talent, samengebracht door hun passie voor muziek en paardensport!
CHRLY legt jaren ervaring op de mengtafel. Ze maakte deel uit van 2Empress, een voormalig DJ duo dat de wereld
rondreisde én te zien was in het derde seizoen van ‘The Sky is the Limit’.
In haar paspoort staan onder andere stempels van China, Cuba, Curaçao, India, Israël, Dubai, Italië, Brazilië, Mexico en Sint-Maarten dus zeggen dat ze ‘van alle afzetmarketen thuis is’, is wellicht een understatement. Nadat 2Empress splitte, besloot ze haar vleugels uit te slaan en solo verder te gaan. The new kid on the block, NYA, droomde altijd al van een carrière als DJ en die droom kwam uit toen CHRLY besloot haar onder haar vleugels te nemen. NYA barst van het enthousiasme en het talent en samen met haar partner in crime CHRLY is ze klaar voor één van de grootste uitdagingen van haar leven: de muziekindustrie veroveren!
The Sky is the Limit, en dat is voor NYA&CHRLY niet anders. Ze staan te popelen om hun vrolijke, aanstekelijke en opzwepende beats op jullie los te laten. Ze willen graag dat jullie deel uitmaken van hun verhaal, een verhaal dat zonder twijfel aan de top zal eindigen. Hun DJ-sets verzekeren een dansend en lachend publiek, dat de tijd van hun leven beleeft. En eerlijk gezegd, is dat uiteindelijk niet waar alles om draait?